Λειτουργία Μαζικών Πληρωμών

Τι είναι

Το Galaxy μέσω της ενότητας “Μαζικές πληρωμές”, ενσωματωμένη πλέον στην οντότητα της Οικονομικής διαχείρισης, σας παρέχει τη δυνατότητα να προγραμματίσετε και να εκτελέσετε μαζικές εντολές πληρωμών σε προμηθευτές/πιστωτές εύκολα και γρήγορα.

Τα πάντα στην ενότητα των μαζικών πληρωμών έχουν λογική συνέχεια γεγονός που λειτουργεί ως πρόσθετη ασφάλεια στη διαδικασία . Η λογική προσέγγισης της διαδικασίας των μαζικών πληρωμών περιλαμβάνει τον ορισμό ενός σχεδιασμού μαζικής πληρωμής (πρόταση πληρωμής) όπου συγκεντρώνονται οι υποχρεώσεις της εταιρίας έναντι των προμηθευτών ή πιστωτών της οι οποίες προκύπτουν από ανοικτές κινήσεις ή “μη” .

Από το σύνολο των συναλλασσομένων (προμηθευτών ή πιστωτών) μπορεί να δηλωθεί ένας προς “εξόφληση”, οπότε θα εμφανιστούν στο πλέγμα των παραστατικών (ανεξόφλητων) μόνο όσα τον αφορούν .

Από τις συλλεγμένες υποχρεώσεις μπορεί να ζητηθεί να εξοφληθούν όλες ή ορισμένες από το δηλωμένο υποκατάστημα της εταιρίας, τη δηλωμένη ημερομηνία πληρωμής και σύμφωνα με τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής. Υπάρχει δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ τριών εναλλακτικών τρόπων πληρωμής των οφειλών σας (μετρητά, τραπεζικός λογαριασμός, αξιόγραφο).

Επιπλέον είναι δυνατή η επιτόπου αλλαγή των αξιών πληρωμής (π.χ. εξόφληση ποσού μικρότερου του οφειλόμενου) ή η αποδοχή των (προτεινόμενων) ποσών .

 

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας σχεδιασμού μαζικής πληρωμής περνάτε στο επόμενο στάδιο, στην εκτέλεση του σχεδιασμού για τη δημιουργία χρηματοοικονομικών παραστατικών, που κλείνουν τις υποχρεώσεις του προμηθευτή .

 

Πως λειτουργεί