Διαδικασία Σύνδεσης ARTius High Street με Galaxy

Για την επικοινωνία “ArtiusHighStreet” και “Galaxy” απαιτείται να λάβει κάθε εφαρμογή την κατάλληλη παραμετροποίηση ώστε να επιτυγχάνεται η μεταξύ τους“συνομιλία” για την εκτέλεση των ζητούμενων, ενημέρωση του συστήματος λιανικής “Artius”με την πληροφορία ειδών, πελατών, χωρών, Δ.Ο.Υ., επαγγελμάτων, Barcodes, τιμών, που τηρούνται στο “Galaxy”, αλλά και ενημέρωση του “Galaxy” με τις συναλλαγές που διενεργήθηκαν σε κάθε σημείο πώλησης .

 

Ροή εργασιών

Η αλληλοενημέρωση των δύο εφαρμογών είναι εφικτή κάτω βέβαια από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, που εξασφαλίζουν κοινή γλώσσα συνεννόησης ανάμεσά τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη μεταφορά της πληροφορίας είναι ο καθορισμός βασικών παραμέτρων στο φάκελο εγκατάστασης του “ArtiusHighStreet”, στο φάκελο εγκατάστασης του “Galaxy”, αλλά και σε επίπεδο εφαρμογής “Galaxy”.  Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να αποφύγετε απρόβλεπτες καταστάσεις και προβλήματα.

Αμέσως παρακάτω παραθέτουμε τη βασική παραμετροποίηση των δύο συστημάτων ώστε να ανατρέχετε, όποτε θελήσετε, για την απόσπαση της πληροφορίας . 

  • Παραμετροποίηση σε επίπεδο εφαρμογής "Galaxy" 

    • Ρυθμίσεις εγκατάστασης 
    • Ρυθμίσεις Artius(αντιστοίχιση των τιμών δεδομένων του Galaxy με τις τιμές δεδομένων του Artius)
    • Εκτέλεση της διαδικασίας “εξαγωγής τιμοκαταλόγου στην εφαρμογή Artius” στην οντότητα των ειδών

Ανατρέξτε στη σχετική ενότητα για να δείτε τα βήματα σύνδεσης