Galaxy Hotel - Έκδοση 21.30 - Βελτιώσεις

Δημιουργία κινήσεων αντιλογισμού σε κινήσεις ανεξαρτήτως κατάστασης σε κράτηση της οποίας η κατάσταση είναι "checked in"

Στις “Ενέργειες” Λογαριασμού των “Ενεργειών” της Κράτησης ενσωματώθηκε μια νέα επιλογή ο “Αντιλογισμός κίνησης”.

Ενεργοποιώντας την, το Σύστημα θα δημιουργήσει μια κίνηση αντιλογισμού . Η συγκεκριμένη κίνηση εμφανίζεται με αρνητικό πρόσημο .

 

Ταξινόμηση των τιμών ενός Πίνακα βάσει “Περιγραφής”

Οι τιμές ενός πίνακα (π.χ. τιμοκαταλόγου) ταξινομούνται πλέον κατά “Περιγραφή” και όχι κατά “ID” που ταξινομούνταν μέχρι στιγμής.

 

Ενσωμάτωση νέας παραμέτρου “Πλάτους στήλης” στην οθόνη της “Παραμετροποίησης Πλάνου”

Στην “Παραμετροποίηση πλάνου” (από Λειτουργίες πλάνου) ενσωματώθηκε μια νέα παράμετρος το “πλάτος στήλης” για τον καθορισμό του πλάτους των στηλών του πλάνου δωματίων .

leitourgiesPlanou.JPG

Για να καθορίσετε την "κατά πλάτος" εμφάνιση των στηλών του πλάνου μετακινηθείτε στο πεδίο “Πλάτος στήλης” και συμπληρώστε την ενδεδειγμένη τιμή. Στη συνέχεια πατήστε “Αποδοχή” ώστε να διαμορφωθεί (μειωθεί/αυξηθεί) το πλάτος των στηλών επί της οθόνης του πλάνου αντίστοιχα .

OrganosiPlanou.JPG

 

Προσθήκη φίλτρου ξενοδοχείου στη λίστα των groups

Στη λίστα φίλτρων της “Λίστας group” (ενεργοποιείται μέσω του συμβόλου τελείες στο μέσον του αριστερού τμήματος της λίστας) προστέθηκε ένα νέο φίλτρο, αυτό του “Ξενοδοχείου” με “λίστα επιλογών” για να δηλώσετε πως θα εφαρμοστεί το φίλτρο . Πατώντας το πλήκτρο “Εφαρμογή” εμφανίζονται οι ζητούμενες εγγραφές .

listaGroup.JPG

filtra.JPG

 

Νέο φίλτρο στην εκτύπωση “Προφόρμα”

Στην παράθυρο ορισμού εκτύπωσης “Προφόρμα”, ενσωματωμένη στην “Οικονομική Διαχείριση” των εκτυπώσεων “Hospitality”, συμπληρώνοντας κατάλληλα τα φίλτρα και πατώντας “Εφαρμογή” εμφανίζεται το παράθυρο των αποτελεσμάτων της εκτύπωσης στο οποίο διακρίνεται ένα νέο τμήμα με τις χρεώσεις του "Extra" λογαριασμού (πρόσθετοι λογ/σμοί).

Επιπλέον, στο τμήμα με τις "Αλλαγές κράτησης" προστίθενται γραμμές κάθε φορά που αλλάζει το PAX (ο συνολικός αριθμός ανθρώπων της κράτησης) ή το νούμερο δωματίου της κράτησης.

 

Αντιγραφή οντότητας στις “Ενέργειες” της λίστας group

Στις “Ενέργειες” της “Λίστας group” ενσωματώθηκε η ενέργεια “Αντιγραφή οντότητας” . Ενεργοποιώντας την μπορείτε να αναπαραγάγετε ομοειδή group χρησιμοποιώντας ένα group πρότυπο. Κατά συνέπεια, όλα τα στοιχεία του επιλεγμένου group (πλην των κρατήσεων) θα αντιγραφούν αυτούσια στο νέο group.

listaGroup1.JPG

 

Νέα παράμετρος στις “Παραμέτρους Ξενοδοχείου” ώστε να αποκλειστεί η εμφάνιση της ερώτησης για την καταχώριση κράτησης όταν το δωμάτιο βρίσκεται σε κατάσταση “Βρώμικο”

Στις “Παραμέτρους ξενοδοχείου” ενσωματώθηκε νέα παράμετρος “Ερώτηση πριν την καταχώριση κράτησης για βρώμικο (χρησιμοποιημένο) δωμάτιο” . Αν η παρούσα παράμετρος λάβει ένδειξη, το Σύστημα δεν θα εμφανίσει ερώτηση για καταχώριση κράτησης αν από το έλεγχο διαπιστωθεί ότι το δωμάτιο είναι “βρώμικο”.

ParametroiXenodoxeiou.JPG

 

Απεικόνιση των Πιστωτικών κινήσεων σε συγκεκριμένο σημείο στην αναφορά “Main Courante”

Εμφάνιση νέου τμήματος στην οθόνη των αποτελεσμάτων της εκτύπωσης στο οποίο προβάλλονται οι συναλλαγές που έχουν προστεθεί μέσω σχετικής επιλογής “Προσθήκη πιστωτικών κινήσεων” στην οθόνη “Πιστωτικές Κινήσεις” Πελατών (Κράτηση Προφίλ Πελάτες Ενέργειες Πιστωτικές κινήσεις πελατών).

 

Προσθήκη νέων φίλτρων στην εκτύπωση “Booking Position”

Στα φίλτρα της οθόνης ορισμού εκτύπωσης “Booking Position” γίνονται διαθέσιμα νέα φίλτρα :

  • Απόκρυψη Booking Position: Αντίστοιχο του πεδίου “Απόκρυψη Allotment”. Αν το πεδίο λάβει ένδειξη (τσεκαριστεί) η γραμμή με την πληροφορία Booking Position δεν θα προβάλλεται στην τελική εκτύπωση .
  • Απόκρυψη τύπων δωματίων με μηδενικές τιμές για πληρότητα δωματίων, κράτηση allotment, booking position και διαθεσιμότητα χρεώστη : Σε περίπτωση επιλογής του θα αποκρύβονται στα αποτελέσματα της εκτύπωσης οι τύποι δωματίων για τους οποίους οι τιμές coverage, allotment, book position και debtor availiability είναι μηδενικές (0) για το συγκεκριμένο μήνα .