Διαδικασία Παραμετροποίησης SFP

Αμέσως παρακάτω παρατίθεται η διαδικασία Παραμετροποίησης του φορολογικού συστήματος SFP :

 

Βήματα

Η παραμετροποίηση του φορολογικού συστήματος (SFP) απαιτεί τη μετάβασή σας στην οθόνη “Ρυθμίσεις Φορολογικού Συστήματος”, η οποία εμφανίζεται :

  • αν κάνετε δεξί κλικ στο εικονίδιο “Singular Fiscal Printer Management” tray1, ενσωματωμένο στο “Tray” και επιλέξετε από την αναδιπλούμενη λίστα (που ανοίγει) την επιλογή “Ρυθμίσεις”. Αν το εικονίδιο δεν εμφανίζεται στο tray, τότε δεν έχει εκκινήσει η εφαρμογή SFP και πρέπει να την εκκινήσετε εκτελώντας Εκκίνηση Προγράμματα singularFiscal "Προχωρημένη Διαχείριση Φορ. Μηχανισμού”

Ειδικότερα :

Στη σελίδα “myGalaxy” των ρυθμίσεων Φορολογικού Συστήματος συμπληρώνετε :

  • τα πεδία του “Χρήστη” και του “Κωδικού”, οι τιμές των οποίων πρέπει να συμφωνούν απόλυτα ως προς τις δηλωμένες, στο “Λογαριασμό χρήστη” στο “myGalaxy”
  • το όνομα του πιστοποιητικού, στο πεδίο “CertCΝ”. Ενεργοποιώντας το πλήκτρο “Επιλογή” (δεξιά του πεδίου) πρέπει να γίνει επιλογή του πιστοποιητικού (certificate) που αντιστοιχεί στην εταιρία για την οποία εγκαταστήσατε το private key
  • την ηλεκτρονική διεύθυνση στο myGalaxy eInvoice, στο πεδίο “Λογαριασμός” (ανάκτηση της τιμής του πεδίου γίνεται με τη χρήση του σχετικού πλήκτρου “Ανάκτηση Λογαριασμού”)