Αρχείο ατομικών βεβαιώσεων JL10 - myGalaxy Υπηρεσίες μισθοδοσίας

Δημιουργία και υποβολή αρχείου ατομικής βεβαίωσης JL10 σύμφωνα με τη γραμμογράφηση που προβλέπει η ΠΟΛ:1274 της 31/12/2015. 

Για όσα στοιχεία μισθοδοσίας έχουν αποσταλεί στο myGalaxy, για κάθε μήνα του έτους, μπορεί να εκδοθεί αρχείο JL10, ξεκινώντας από το 2ο βήμα, από τα βήματα που παραθέτουμε στη συνέχεια .  

Διαφορετικά, αν δεν έχουν αποσταλεί στοιχεία μισθοδοσίας για κάθε μήνα του έτους, για να δημιουργήσετε αρχείο με τα όλα τα δεδομένα της χρονιάς, θα χρειαστεί αποστέλλοντας τα δεδομένα της τελευταίας περιόδου, να επιλέξετε και την εξαγωγή ετήσιων δεδομένων . 

 

Βήματα έκδοσης αρχείου JL10

1. Αποστείλετε τα δεδομένα στο myGalaxy

Δείτε ανά εφαρμογή πως :

2. Επιλέξτε “Αρχείο βεβ. Αποδοχών” (από το μενού Μισθοδοσία Ενημέρωση φορέων ΓΓΠΣ)

3. Συμπληρώστε στην οθόνη “Αρχείο βεβαιώσεων αποδοχών” τα κριτήρια δημιουργίας του αρχείου :

  • Έτος αναφοράς (υποχρεωτικό πεδίο)
  • Ημερομηνία υποβολής του αρχείου (υποχρεωτικό πεδίο)
  • Εταιρίες (που θέλετε)
  • Εργαζόμενοι /Εύρος εργαζομένων (συμπληρώστε το πεδίο για λόγους ελέγχου)

JL10.JPG

4. Πατήστε το γρανάζιGRANAZI.JPG

Τo αποτέλεσμα είναι ένα συμπιεσμένο αρχείο (JL10.zip) το οποίο περιέχει άλλα συμπιεσμένα ανά εταιρία αρχεία όπου το περιεχόμενο καθενός είναι ένα αρχείο JL10.txt. Αν η διαδικασία δεν ολοκληρωθεί επιτυχώς δημιουργείται αρχείο errors.txt το οποίο καταγράφει τα σφάλματα που προέκυψαν .

Σημείωση : Αν κατά την αποστολή των δεδομένων στο myGalaxy, έχετε δηλώσει στην εφαρμογή μισθοδοσίας “αποστολή ετήσιων στοιχείων” τότε στην οντότητα “Βεβαιώσεις αποδοχών”, ενσωματωμένη στο μενού των myGalaxy υπηρεσιών μισθοδοσιών μπορείτε να δείτε αλλά και να επεξεργαστείτε περαιτέρω τις εγγραφές των Βεβαιώσεων αποδοχών, πριν τη δημιουργία του αρχείου JL10 .