Sen - Έκδοση 8.60 - Βελτιώσεις

Επιλογή παρτίδων παραστατικού (φίλτρο μηδενικού υπολοίπου)

Στην οθόνη “Διαχείριση Παρτίδων”, η οποία εμφανίζεται με δεξί κλικ στο παραστατικό, στις γραμμές του οποίου κινούνται είδη, τα οποία παρακολουθούνται κατά παρτίδες και επιλέξετε τη σχετική επιλογή (Επιλογή Παρτίδων Γραμμής ή Επιλογή Παρτίδων Παραστατικού), ενσωματώθηκε νέο πλήκτρο ενεργειών με τίτλο “Απαλοιφή μηδενικών ποσοτήτων”. Πατώντας το εκτελείται η αντίστοιχη ενέργεια, εμφανίζονται δηλαδή μόνο οι παρτίδες του είδους που έχουν υπόλοιπο ενώ εξαιρούνται όσες παρουσιάζουν μηδενικό.

cid:image002.png@01D1D135.BF8632D0

Παράλληλη καταχώριση παραστατικών

Το SEn προσφέρει τη δυνατότητα ανοίγματος πολλαπλών browsers (π.χ. παραστατικών πωλήσεων) στην οθόνη σας με σκοπό την ταυτόχρονη καταχώριση παραστατικών, δεδομένου ότι καθένας browser συνδέεται με μια οθόνη καταχώρισης .

polloiBrowsers.JPG

Για να το πετύχετε θα πρέπει να βρεθείτε στο κεντρικό μενού του υποσυστήματος της επιλογής σας π.χ. Πωλήσεις & Διανομές και με πατημένο το συνδυασμό Control + ALT να κάνετε κλικ στη “Διαχείριση” .

Diaxeirisi.JPG

Νέο πεδίο “Λοιπά στοιχεία πελάτη” στην εκτύπωση πελατών “Ανοικτές κινήσεις πελατών

Στην εκτύπωση “Ανοικτές κινήσεις πελατών” προστέθηκε νέο πεδίο με τίτλο “Λοιπά Στοιχεία Πελάτη”. Αν τσεκαριστεί με το αντίστοιχο σύμβολο θα εμφανιστούν στα αποτελέσματα της εκτύπωσης τα λοιπά στοιχεία πελάτη (οδός, αριθμός, πόλη, ΑΦΜ) .

AnoiktesKiniseisPelaton.JPG

Διαγραφή εταιρίας στο myGalaxy

Στη λίστα των εταιριών του SEn υπάρχει πλέον η λειτουργία της “Απενεργοποίησης myGalaxy” που σας επιτρέπει τη διαγραφή της σύνδεσης της συγκεκριμένης εταιρίας με την υπηρεσία myGalaxy .

Αναίρεση εγκρίσεων

Στην παρούσα έκδοση προστέθηκε στη λίστα των εγκρίσεων το πλήκτρο ενεργειών “Εκκρεμής” xeraki.JPG, η χρήση του οποίου έχει νόημα μόνο σε περίπτωση αναίρεσης μιας έγκρισης που ο εγκριτικός φορέας πραγματοποίησε από λάθος .

AnairesiEgkriseon.JPG

Δυνατότητα πολλαπλής επιλογής εγκρίσεων

Οργάνωση εφαρμογής Παραμετροποίηση Εταιρίας Αρχεία Εγκρίσεις Εγκρίσεις μου

Το Σύστημα επιτρέπει να επιλέξετε περισσότερες από μια εγκρίσεις στη λίστα των εγκρίσεων και να προχωρήσετε στην έγκριση των επιλεγμένων (με τη χρήση του ενδεδειγμένου πλήκτρου) .

Eggriseis.JPG

Παρατηρήσεις ακύρωσης στην έκδοση ακυρωτικού

Κατά την ακύρωση παραστατικού εμφανίζεται οθόνη “Έκδοση Ακυρωτικού” στην οποία μπορείτε να προβείτε σε προαιρετική καταχώριση παρατηρήσεων ακύρωσης . Το κείμενο αιτιολογεί την κίνηση ακύρωσης .

ΈκδοσηΑκυρωτικού.JPG

Αύξηση του μήκους “Προτεραιότητα” στα προσδιοριστικά χαρακτηριστικά είδους

Στην οθόνη των προσδιοριστικών χαρακτηριστικών το μήκος του πεδίου “Προτεραιότητα” αυξήθηκε σε 10 ψηφία . Βάσει αυτού το μέγιστο μήκος δεν μπορεί να υπερβεί τα 10 κατά ανώτατο όριο, ψηφία .

Μήνυμα προειδοποίησης κατά τη μεταβολή συνδεδεμένου άρθρου μεταφοράς σε τύπο παραστατικού

Αν επιχειρήσετε να τροποποιήσετε άρθρο μεταφοράς συνδεδεμένο σε τύπο παραστατικού (οποιουδήποτε υποσυστήματος), ενώ έχουν γίνει μεταφορές (στη λογιστική) παραστατικών με το συγκεκριμένο άρθρο και τύπο παραστατικού, εμφανίζεται σχετικό μήνυμα που είναι απλώς προειδοποιητικό, όπως και στην περίπτωση της διαγραφής του (δεδομένου ότι οι συνέπειες θα είναι οι ίδιες) .

http://slgtfs-as:8080/DefaultCollection/WorkItemTracking/v1.0/AttachFileHandler.ashx?FileNameGuid=f3fa7ec9-0b56-45c7-9790-f5b9b36e7fe0&FileName=temp1462788789269.png

Συλλογή χρηματοοικονομικών παραστατικών (ΓΓΠΣ) Αντιστροφή Κυκλώματος

Είναι πλέον εφικτή η αντίστροφη συλλογή ΓΓΠΣ χρηματοοικονομικών παραστατικών με επικεφαλίδα πελάτη ή προμηθευτή και γραμμές λογαριασμούς (εσόδων/ εξόδων) . Έτσι το παραστατικό στην επικεφαλίδα του οποίου έχει δηλωθεί προμηθευτής μπορεί να ενταχθεί στις πωλήσεις (χονδρικής – λιανικής) αρκεί να επιλεγεί το πεδίο “Πωλήσεις Χονδρικής” στη σελίδα “Στοιχεία ΓΓΠΣ” των Τύπων Χρηματοοικονομικών Παραστατικών .

Κατ’ αντιστοιχία το παραστατικό με επικεφαλίδα πελάτη μπορεί να ενταχθεί στις αγορές (χονδρικής - λιανικής) αν παραμετροποιηθεί κατάλληλα ο τύπος του παραστατικού, επιλεγεί δηλαδή Αγορές Χονδρικής” στη σελίδα “Στοιχεία ΓΓΠΣ” του τύπου χρηματοοικονομικού παραστατικού .

TypoiXrimatooikonomikonParastatikon.JPG

Εμφάνιση προτύπου συσκευασίας στην “Προβολή περιεχομένου αποθήκης”

Διοίκηση αποθεμάτων Εφοδιαστική αποθηκών Διαχείριση Προβολές Περιεχομένων αποθήκης

Στην “Προβολή περιεχομένου αποθήκης” εμφανίζεται πλέον και το πρότυπο Συσκευασίας .