School Manager - Έκδοση 5.1.1 - Βελτιώσεις

Κατά την Ενημέρωση Λογιστικής προς Ori/Business μεταφέρεται μέσω των εγγραφών της οντότητας “Άρθρα προς εισαγωγή” ο Τύπος Παρ/κού Ηλ. Βιβλίων των παραστατικών Υπηρεσιών


Κατά τη διαδικασία ενημέρωσης Λογιστικής με γέφυρα προς Ori/Business, τα παρ/κά  Υπηρεσιών (Πωλήσεις) δημιουργούν εγγραφές στον πίνακα ‘Άρθρα προς εισαγωγή” του Ori/Business, τις οποίες χρησιμοποιεί το Ori/Business για να δημιουργήσει τα Άρθρα Λογιστικής.

Προκειμένου να υποστηριχθεί η αυτοματοποιημένη αποστολή των παραπάνω Άρθρων Λογιστικής  στα Ηλ. Βιβλία προστέθηκε στην οντότητα Άρθρα προς εισαγωγή το πεδίο Επίσημος Κωδικός Α.Α.Δ.Ε., το οποίο περιέχει τον Τύπο Παρ/κού Ηλ. βιβλίων με τον οποίο θα υποβληθεί το Άρθρο Λογιστικής στα Ηλ. Βιβλία.

Ο χρήστης πρέπει να ορίσει στο παραστατικό Υπηρεσιών ότι υποβάλλεται στα Ηλ. Βιβλία (θέτοντας κατάλληλη ένδειξη) και τον Τύπο Παρ/κού Ηλ. Βιβλίων με τον οποίο υποβάλλεται, όπως φαίνεται και στην Εικόνα :

cid:image001.png@01D6E9D5.B256B0E0

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία γέφυρας Λογιστικής με Ori/Business εμφανίζονται πλέον στο Ori/Business (Περιοδικές εργασίες->Ενημέρωση λογιστικής->Άρθρα προς εισαγωγή) οι εγγραφές Άρθρων προς εισαγωγή που απεστάλησαν από το Μαθητολόγιο, με ενημερωμένο το νέο πεδίο Επίσημος Κωδικός Α.Α.Δ.Ε. με την τιμή 1.1:

Ως αποτέλεσμα της παραπάνω παραμετροποίησης, για το παρ/κό Μαθητολόγιου ΑΠΥ-Θ000966 δημιουργείται στο Ori/Business ένα νέο Άρθρο Λογιστικής το οποίο θα έχει τα στοιχεία παραμετροποίησης  προς αποστολή στα Ηλ. Βιβλία  του παρ/ού ΑΠΥ-Θ000966:

cid:image003.png@01D6E9D5.B256B0E0