Εγγραφές των Αρχείων (Ασφαλιστικοί φορείς, Βεβαιώσεις αποδοχών - Ετήσιες άδειες)- myGalaxy Υπηρεσίες μισθοδοσίας

Τι ισχύει για τις οντότητες Εγγραφών των Αρχείων (Ασφαλιστικοί φορείς, Βεβαιώσεις αποδοχών, Ετήσιες άδειες - Ε11)

Κάθε φορά που ζητάτε να παραχθεί ένα αρχείο τύπου π.χ. “Ε11– Ετήσιες άδειες”, για υποβολή στο συγκεκριμένο φορέα, το myGalaxy γεμίζει με εγγραφές την αντίστοιχη οντότητα “Ετήσιες άδειες” (ενσωματωμένη στο μενού ΣΕΠΕ/ΟΑΕΔ της Μισθοδοσίας), από τις εγγραφές της οποίας θα παραχθεί το προς υποβολή αρχείο . Αν μεταβάλλετε κάποια από τις εγγραφές και ζητήσετε την εκ νέου δημιουργία του αρχείου, το myGalaxy θα συμπεριλάβει στην υποβολή τις εγγραφές που έχετε τροποποιήσει .

Αν αποστείλετε από τις εφαρμογές μισθοδοσίας στις “myGalaxy Υπηρεσίες μισθοδοσίες”, ετήσιες εγγραφές για Αρχείο π.χ. βεβ. Αποδοχών (JL10), Ετήσιες άδειες-Ε11, οι αντίστοιχες οντότητες “Βεβαιώσεις αποδοχών” (ΓΓΠΣ) και “Ετήσιες άδειες” (ΣΕΠΕ/ΟΑΕΔ), από τις οποίες θα παραχθεί το προς υποβολή αρχείο, γεμίζουν με τις εγγραφές που αποστείλατε.

Αν στη συνέχεια μέσω των οντοτήτων “Αρχείο βεβαιώσεων αποδοχών” και “Ε11 – Ετήσιες άδειες” παραχθούν τα αντίστοιχα αρχεία τότε η διαδικασία παραγωγής των αρχείων δεν δημιουργεί νέες εγγραφές αλλά σέβεται τις υποβληθείσες.